Zadovoljni uporabniki

“Lajša bolečine v zapestju.”

Z napravico sem zelo zadovoljen saj mi je že po nakaj kratnih uporabah olajšala bolečino v sklepu roke. Uporabljam jo občasno nekajkrat na teden po par minut ko imam daljše delo na računalniku. 
Gregor B., Arhitekt

“Ena najboljših pogruntavščin.”

Tobiar – zame ena najboljših pogruntavščin za neprijetnosti pri večurnem delu za računalnikom, z miško. Pritegnil me je že sam izgled naprave, lesena podlaga pa mi je že takoj delovala prijetno, daje toplino in lagodje. Takoj, ko sem napravo prijela v roko in ko sem jo vklopila mi je bil občutek prijeten.
Tina P., profesorica športne vzgoje

“Bolečine so se občutno zmanjšale.”

Pri svojem delu veliko ponavljam ene in iste gibe, od krtačenje do striženja, barvanja,... z leti se to vse bolj pozna na mojem zdravju, predvsem na zdravju mojih rok in ramenskega obroča. Z redno uporabo Tobiarja so se bolečine občutno zmanjšale.
Nada Č., frizerka

“Priporočam vsem s podobnimi težavami.”

Kot arhitektka veliko časa preživim z delom z računalnikom. Tobiar uporabljam redno in čutim izboljšanje, manj bolečin.
Saša P., arhitektka

“Resnično pomaga”

S Tobiarjem sva s kolegom zaenkrat zelo zadovoljna! Pripomoček resnično pomaga pri lajšanju napetosti in bolečin v področju zapestja, pa tudi pri masiranju obolelih delov v zatilju ter na zunanji strani ramenskega obroča. Izdelek bi vsekakor priporočal vsem, ki opravljajo sedeče delo v pisarni. Super je tudi, ker se ga lahko napolni s prenosno baterijo!
Jure, lastnik in direktor podjetja